Aflați mai multe
Alegeți limba dvs.:românesc

Meniul

Produsele de jucărie devin treptat AI! Conduceți performanța acestei companii de design IC pentru a vă întoarce

  Toy Compania de design IC Generalplus a anunțat primul trimestru câștigurile raport, venituri consolidate cu un trimestru consolidat de 529 milioane de dolari Taiwan (aceeași unitate), reducerea anuală de 13,4%, profitul net de operare de 26.69 milioane de yuani, reducerea anuală de 45% marja de 34,9%, după impozitare Profitul a fost de aproximativ 32,31 milioane de yuani, o scădere de 35% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar câștigul după impozitare pe acțiune a fost de 0,3 yuani.


Performanța de marketing a Generalplus în primul trimestru nu a fost la fel de bună ca cea așteptată. După falimentul American Toys R Us, canalele de vânzări ale fabricilor de jucării pentru jucării au fost limitate, iar bunurile au fost, de asemenea, conservatoare. Cu toate acestea, momentul este pe punctul de a intra în MCU, iar jucăriile europene și americane sunt mari. Tendința canalului de vânzări online al fabricii a luat amploare, iar puterea tragerii mărfurilor sa încălzit începând cu luna martie.

Generalplus a spus că, deși războiul comercial chino-american continuă să afecteze climatul economic și încrederea consumatorilor, sezonul de electronice de consum din acest an va fi condus de creșterea numărului de console de jocuri, jucării educaționale și jucării în jurul filmului puternic al lui Disney.

În plus, Generalplus se așteaptă, de asemenea, că încărcarea fără fir în acest an va proveni în principal din produse de alimentare cu energie medie și de automobile, iar caseta de încărcare wireless încorporată Apple AirPods va conduce în continuare trendul pieței, iar mai multe aplicații și produse vor avea built- încărcare.

În ceea ce privește domeniul de aplicare a AI, deoarece jucăriile producătorilor europeni și americani au început să se îndrepte spre AI, cum ar fi păpuși pentru funcții de dialog vocal sau jucării educaționale etc., Lingtong a lansat noi produse care corespund AI, China, Statele Unite și alte regiuni, 32 Performanța transportului MCU a crescut treptat.