Aflați mai multe
Alegeți limba dvs.:românesc

Meniul

Samsung a anunțat veniturile trimestru din primul trimestru: afacerile cu semiconductori au scazut cu 64%, pierderile de afaceri ale panourilor

  Potrivit Reuters, Samsung a anunțat câștigurile sale din primul trimestru. Datele au aratat ca profitul operational pentru primul trimestru a fost de 5,4 miliarde de dolari, iar veniturile au fost de 45,18 miliarde dolari, in scadere cu 13,5% fata de anul trecut. Ambele cifre sunt în concordanță cu așteptările anterioare ale Samsung.


Cea mai mare afacere a Samsung este târâtă de afacerea de bază a semiconductorului Samsung. Datele arată că profitul operațional al companiei Samsung Semiconductor a scăzut cu 64%, ajungând la numai 3,54 miliarde dolari, în timp ce afacerea panoului de afișare a pierdut 480 milioane dolari.

De data aceasta, afacerea mobilă a Samsung nu este, de asemenea, nu este ideal, profitul operațional a scăzut, de asemenea, cu 40%, doar 1,98 miliarde de dolari SUA.

Samsung a declarat că se așteaptă ca piața trimmerului global de stocare să fie slabă în al doilea trimestru. Deși cererea se va îmbunătăți, este probabil ca prețurile să continue să scadă. Se estimează că cererea de produse cu densitate ridicată va continua să crească în a doua jumătate a anului, însă incertitudinea rămâne. Cererea de ecrane flexibile va crește odată cu lansarea de noi telefoane inteligente, astfel încât afacerea de pe afișaj va crește și mai mult.

Samsung speră să utilizeze cel mai recent telefon mobil pentru a se concentra pe ecranele pliabile pentru a-și revigora afacerea mobilă.