Aflați mai multe
Alegeți limba dvs.:românesc

Meniul

În ultimii doi ani, TSMC a luat opt ​​dintre cele mai bune din lume! Vino să vezi ce sunt acolo

  În cadrul Forumului tehnologic nord-american, TSMC a subliniat faptul că TSMC a obținut opt ​​realizări în domeniul tehnologiei avansate și a tehnologiei de ambalare în ultimii doi ani, incluzând producția mondială în masă de 7nm și finalizarea infrastructurii de proiectare de 5nm.


Se înțelege că TSMC a organizat Forumul tehnologic nord-american pentru cea de-a 25-a aniversare. Wei Zhejia a declarat într-un comunicat de presă că TSMC este o tehnologie de încredere și furnizor de capacitate în industria de semiconductori pentru a ajuta clienții să elibereze inovația. Lucrand cu clientii, tehnologia avansata a TSMC a accelerat inovatia smartphone-urilor si continua sa promoveze comunicatiile wireless.

Wei Zhejia a subliniat, de asemenea, că ultimul proces de 7nm al TSMC a devenit o tehnologie cheie pentru a promova inteligența artificială, permițând AI să fie încorporată în multe servicii inovatoare. Privind în perspectivă, tehnologiile TSMC de 5nm și cele mai avansate procese, combinate cu inovația clienților, vor aduce o experiență uimitoare de 5G și aplicații revoluționare de inteligență artificială în viața cotidiană.

TSMC a spus că în ultimii doi ani s-au înregistrat opt ​​realizări în domeniul tehnologiilor avansate, tehnologiei speciale și tehnologiei de ambalare, și anume:

1. În 2017, a devenit prima companie de servicii de fabricare a circuitelor profesionale pentru furnizarea de aplicații computerizate de înaltă performanță, cu tehnologie de ambalare avansată integrată cu fan-out și substrat (InFO_oS).

2. Primul pentru a produce 28nm RF pentru a sprijini 5G milimetru val componente.

3. Prima producție a tehnologiei optice de scanare a amprentelor digitale.

4, prima verificare completă a tehnologiei MRAM încorporate de 22nm.

5, conducând tehnologia mondială de producție în masă de 7nm.

6, liderul lansării globale a platformei auto 7nm.

7, conducând la 7nm producția de masă în tehnologia ultravioletă la nivel mondial (EUV).

8. Conducerea lumii în realizarea infrastructurii de proiectare de 5nm.